Si vols possar-te en contacte amb l'associació d'Astrotorroja o conèixer les properes activitats ho podeu fer mitjançant els següents canals:

 

E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Foro: http://foro.astrotorroja.es

Facebook: AstroTorroja-Facebook

Instagram: @astrotorroja_

FES-TE SOCI DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ

 

Si vols fer-te soci has de descarregar l'arxiu PDF per imprimir-lo, omplir-lo i enviar-lo per correu ordinari a l'adreça que trobarás al document.

 

Descarregar el full de sol·licitud d'alta en l'Associació.

La cuota anual són 15€ i dóna dret a la assitència als actes, al bulletí semestral de l'associació i a moltes més coses que vos serán informades al seu degut temps.

 

Animeu-vos a col·laborar amb nosaltres!!!

El proper 6 de novembre a les 19:30h s'inaugurarà l'exposició de fotografia astronòmica que l'Associació Astronòmica de Torroja del Priorat durà a terme a les instal·lacions del treatre Bravium de Reus. Totes les fotografies exposades han estat realitzades per socis de l'associació, i en elles es poden observar multitud d'objectes celestes capturats amb diferents tècniques d'astrofotografia.

L'exposició es podrà visitar fins despres de las festas de Nadal segons l'horari establert per al teatre. Animeu-vos a visitar-la!

INFORMACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ

És una entitat que va néixer la vigília de l'eclipsi de Sol de l'11 d'agost de 1999 i que posteriorment es va legalitzar en el registre d'associacions de Tarragona.

L'associació té com a finalitat primordial la difusió de la ciència astronòmica entre el seus socis i simpatitzants en un medi on encara és possible fer unes bones observacions nocturnes amb un cel poc contaminat llumínicament; no té cap ànim de lucre i es regeix per uns estatuts. Desenvolupa les seves activitats principalment a la comarca del Priorat, nom descartant la possibilitat de fer partíceps altres comarques de Catalunya, com ja ho hem demostrat abastament.

La tasca a realitzar, a més d'agrupar uns quants socis que fan seva l'entitat, que col.laboren monetàriament i promocionen les activitats, abarca un ventall d'aspectes com a incentiu en una activitat a voltes minoritària

  • Sessions d'observació telescòpica.
  • Exposicions puntuals.
  • Conferències temàtiques, prèvies a una observació.
  • Seguiment d'algun fenomen extraordinari.
  • Full de les efemèrides anuals.
  • Sortida a un observatori astrronòmic de certa rellevància.
  • Informatiu astronòmic semestral amb contigut divers de temàtica astronòmica i d'activitats.